ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ COACHING CONSULTER

 

Είμαι experienced professional sales trainer, & internet marketer. Θα ήθελα να γίνω ο coach σου στις πωλήσεις να σε βοηθήσω να αυξήσεις την επιτυχία των πωλήσεων σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

  • Ασχολούμαι με τις πωλήσεις ασφαλειών πάνω απο 25 χρόνια
  • Το Coaching που προσφέρω δεν έχει να κάνει με τεχνικές πωλήσεων & πίεση στον πελάτη.
  • Μου αρέσει η τεχνολογία.
  • Δεν κρίνω τους ανθρώπους, ούτε τους κολλάω ταμπέλες.
  • Εχω σηκωθεί περισσότερες φορές απο ότι έχω πέσει.
  • Ο χαρακτήρας η προσωπικότητα και το ήθος είναι για μένα τα πιο σημαντικά σε έναν άνθρωπο.
  • Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που νιώθω σαν Coach είναι να βλέπω τον άλλον να εξελίσσεται και να έχω συμβάλει και εγώ σε αυτό!
  • Είμαι κυνηγός, μου αρέσουν οι προκλήσεις και προσπαθώ να.. βάλω την Κάπα μου και να πετάξω όταν η κόρη μου με αποκαλεί Superman!
tasos-like-mia-new

PROFESSIONAL BIO

’87    Graduated from University
Αποφοίτησα απο την τεχνική σχολή Ευκλείδης στην Θεσ/νίκη σαν Μηχανολόγος. Εργάστηκα πολύ λίγο στον κλάδο και κατόπιν μετανάστευσα στην Γερμανία.
’94    Άδεια πιστοποίησης συμβούλου χρημα/κών υπηρεσιών. Frankfurt, Germany
Αποκτώντας την άδεια συμβούλου χρημα/ικών υπηρεσιών εργάστηκα σε μεγάλη πολυεθνική σαν σύμβουλος μπαίνοντας έτσι στον χώρο των πωλήσεων. Προαγωγή σε manager  και εκπαίδευση νεων συμβούλων στις πωλήσεις χρημα/κων υπηρεσιών
’00    Coaching συμβούλων & υπηρεσίες digital marketing
Επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη συμβούλων (Coaching) κυρίως στον χρημα/κο τομέα. Ανάπτυξη υπηρεσιών Digital marketing & marketing πωλήσεων.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ COACHING ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Ασχολούμαι πάνω απο 25 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων. Η οργάνωση & ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων αποκλειστικά με προμηθειακό καθεστώς είναι απο τα πιο επίπονα & δύσκολα επαγγέλματα για έναν manager στην Ελλάδα.

Το επάγγελμα αυτό απαιτεί ικανότητες οχι μόνο στον κλάδο των πωλήσεων αλλά χρειάζεται ενα ευρήτερο φάσμα δεξιοτήτων.

Επικοινωνιακές ικανότητες αλλά και Ικανότητα μετάδοσης γνώσης, δημιουργία οράματος εμφύτευση επιχειρηματικότητας είναι μερικά απο αυτά.

Η σωστή επαγγελματική εκπαίδευση σε συνδυασμό με την κατάλληλη τεχνογνωσία μπορεί να παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα & τα εργαλεία που χρειάζεται ενας σύμβουλος για να εξελιχθεί σε σωστό επαγγελματία με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Σαν Coach (όπως πιστεύω κάθε σωστός Coacher) νιώθω βαθιά ικανοποίηση οτι συνέβαλα στην εξέλιξη ενος ανθρώπου να κυνηγήσει και να πραγματοποιήσει τους επαγγελματικούς του στόχους και οχι μόνο!